Eenvoudiger het juiste product kiezen

Uw huid is al ruim 60 jaar in goede handen met de complete lijn Balneum verzorgingsproducten. Het komende jaar gaan we het assortiment en het uiterlijk van uw vertrouwde Balneum vernieuwen! 

De nieuwe lijnen zijn geschikt voor de hele familie – ook voor baby’s. Alle producten krijgen een nieuwe naam en een nieuwe verpakking. Van sommige artikelen verandert ook de inhoud van de verpakking. Het komende jaar worden alle producten vervangen.

Balneum blijft een compleet assortiment verzorgingsproducten voor de huid. De samenstelling verandert niet en blijft als vanouds. Alleen de meest zachte en natuurlijke oliën en andere bestanddelen worden gebruikt en zorgen dat de huid tot rust komt.

Duidelijke productlijnen

De producten van Balneum zijn speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid. Ze zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn dermatologisch getest.

De nieuwe productlijnen van Balneum gaan bestaan uit:

  • Balneum Basis – voor de droge huid die lichte ondersteuning nodig heeft.
  • Balneum Intensiv – voor de droge huid die baat heeft bij een intensieve ondersteuning.
  • Balneum Forte – badoliën speciaal voor de droge huid.
  • Balneum Plus – een aparte lijn voor de droge en gevoelige huid die gekalmeerd moet worden.

Balneum nieuwe produktlijnDe producten zijn voor alle leeftijden geschikt. Er is geen onderscheid meer in producten specifiek voor baby’s of voor volwassenen.

Tabel Balneum oude vs nieuwe producten

Balneum baby crème 45 ml komt te vervallen.

Balneum Nieuwe Productlijn

De samenstelling blijft als vanouds. In verband met bestaande overgevoeligheid voor één van de ingredienten (soja-olie of pinda-olie) raden wij aan om altijd eerst de ingrediëntenlijst te controleren of het product geschikt is voor gebruik door u.