Balneum is een complete lijn verzorgingsproducten voor je huid. Het assortiment is ontwikkeld door experts van Almirall Hermal. Dit is een Duits bedrijf dat al meer dan 60 jaar is gespecialiseerd in geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor de huid. Jaren lange ervaring en wetenschap maken dat je huid bij Balneum in goede handen is.

De producten van Balneum zijn speciaal ontwikkeld voor de droge huid. Er is een apart assortiment voor baby’s en voor volwassenen. Alle producten zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn dermatologisch getest.

Bij Balneum worden alleen de meest zachte en natuurlijke oliën en andere bestanddelen gebruikt. Die zorgen er voor dat je huid tot rust komt. Vocht- en vet inbrengende bestanddelen herstellen de balans bij een droge huid. Als je Balneum regelmatig blijft gebruiken, voorkom je dat je huid opnieuw droog wordt.

Met Balneum zit je weer goed in je vel!

Balneum

Al generaties lang, elke dag weer!

Onze Producten

Balneum Dermatologisch Getest

Baby Balneum Baby Creme Balneum Baby Badolie Licht Vettend Balneum Baby Badolie Extra Vettend Balneum Baby Badolie Kalmerend Voor de dagelijkse verzorging van je baby Kalmerend Balneum Kalmerend Douche olie Balneum Kalmerend Bodylotion Voor droge en gevoelige huid Extra vettend Balneum Extra Vettend Creme Balneum extra vettend badolie Balneum Extra Vettend Douche olie Balneum Extra Vettend Bodylotion Balneum extra vettend waslotion Voor de zeer droge of ruwe huid